Massasje coctail

Vi ønsker at du skal kunne oppleve forskjellige massasjebehandlinger i én økt. Da kan det bli veldig unike opplevelser.Når du kommer til oss, kan du velge massasjer du liker å kombinere, for eksempel; liker du thai massasje med olje, men ønsker å legge varme steiner eller bambus i den, noen bevegelser fra Hawai eller Bali massasje . Det vil være definitivt massasje som du aldri har opplevd før.Men selvfølgelig, hvis du liker, kan du velge bare en, at vi tilbyr disse behandling i hjemmet, i en anbefalt varighet på 90 minutter.


Our massage coctail offer

Tradisjonell Thai massasje (på bordet) - populært Thai massasje basert på kropp strekker og gir press på meridianene, avslappende og helbredende.

  Thai aroma olje massasje-olje versjon av thai massasje som inkluderer at kroppen strekker seg og arbeider dypt på meridianene.
Thai fotmassasje-veldig avslappende massasje av føtter med stor helbredende kraft.Med bruk av trepinner og hender.Olje massasje
Thai Herbal Compress massasje-veldig helbredende og avslappende massasje. Bevegelse fra tradicional thai massasje med applikasjon av varm urte komprimenter blir forsiktig lagt på huden.Et kompress inneholder mange thai legende urter med stor helsegevinst.
  Thai gamle Tok-Sen terapi-helt unik behandling med thai bevegelse med forsiktig arbeid på kroppen meridianer ved taping av biter av tre.

Denne vil lindre smerte og spenninger,og er meget effektiv og helbredende.
Thai hot stone massage- the deepest massage ever. With use of different pieces of nicely warm bamboo stick we can penetrate your body on very deep level and relase stiffness mostly even in one session.higly effective, relaxing or also for strong massage lovers.
  Thai healing massasje med varme steiner-avslappende varm stein massasje med bruk av bevegelse av Taichi, oppfunnet i nord Thailand.
Indisk ayurvedisk massasje med ris krydret kompress-Avslappende indisk massasje med urte olje som inneholder over 40 helbredende ayurvediske urter, energi stimulerende, avslappende.
  Indisk anti-stress hodemassasje-tradicional indisk hodemassasje for stress utgivelseskandidat og vitalitet.
Hawaian Lomi-Lomi massasje-Deep tissue massasje hvor vi bruker lange strøk med bruk av underarmene, gjenoppretter flyt av vital energi, utgivelseskandidat ved stivhet, dypeste massasje etter bambus massasje.

  Bali aroma massasje-avslappende aroma massasje med forsiktig energi arbeid fra Bali Tradicion.
  Sjokolade massasje-spesiell godbit for sjokolade lovers.Sjokoladen vil stimulere kroppen, øke sinnet med serotonin for god følelse og fylle huden din med fantastisk lukt og følelse.
Japansk Shiatsu terapi-tradicional japaneese massasje med bruk av strekking og press. anbefales for personer med smerter i kroppen.

Hot stone massasje-Vi tilbyr 5 versjoner av varm stein massasje

  • klassisk massasje med varme steiner
  • hawaian varm stein massasje
  • thai massasje med varme steiner
  • ansikts varm stein anti-stress massasje
  • varm stein og kald stein for kropp detoxing (badstue effekt)

 

 

Lymhatic massage- special gentle technic to help body improve movement of lymph

 

Dorn method- Special work to imropove blockages of body-gentle version of chirpractical work.

 

Breuss massage-Effective technic to help with blocked spain and vertebras.

 

Classic massage- Swedesh massage, for body stiffness.


Dette er vårt store utvalg av tilbud, velg hva du vil, men husk at ikke alle terapeuter kjenner til alle teknikkene. Du kan lese mere om de forskellige terapeutene våre på nettsiden vår. Når du går til booking på nettsiden, kan du velge både terapeut og behandlings form.

Vi håper du vil ha en god tid sammen med oss. Life force

Lomi Lomi massasje

...beste med varme steiner massasje

Lev deg inn i en verden av hawaiisk åndelighet og tradisjonell Lomi Lomi massasje.

En grunnleggende forutsetning om hawaian healing Huna er at alt søker harmoni og alt søker kjærlighet. Så hvordan forholder dette seg til massasje? Kanskje dette kan best forstås ved en av de alternative navnene for Lomi Lomi, og som er "Loving Hands" massasje. Grunnen til dette er at det fungerer forsiktig ennå dypt inn i musklene med kontinuerlige, flytende strøk, go pleier kroppen, slik at mottakeren skal slappe av, gi og bare være. Så mens teknikken er en viktig del av massasje og tilhørende helbredelse,  gjøres mye av arbeidet av kjærlighet, med fokus fra utøveren til  klienten  ved å gi en dyp, komplett massasje med kjærlige hender og et kjærlig hjerte.

Dette flyter med total energi, ved hjelp av lang sammenhengende, flytende slag, kombinert med den meget kjærlig berøring, slapper hele klienten av, ved å gi slipp på gamle forestillinger, mønstre og atferd som forårsaker begrensninger og som er lagret i cellene våre i kroppen. Folk generelt tenker på minne, tro, vår "programmering", som blir lagret i hodet, i hjernen vår. Dette er ikke tilfelle, dette minnet og annen programmering blir faktisk lagret i alle cellene i kroppen vår.

Den Hawaiianske ser på ting i form av energiflyten, etter ideen om at en idé eller tro kan blokkere energiflyten så mye muskelspenninger kan. Lomi Lomi hjelper å frigjøre blokkeringer, mens den samtidig gir energien ny retning. Dermed er Lomi Lomi  ikke bare en fysisk opplevelse, den letter også helbredelse på de mentale, emosjonelle og åndelige plan, så vel. Den Hawaiianske viser alle aspekter av kroppen som ett og tror at den fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige er alle en del av "hele" selvet - når healing skjer på ett nivå, er alle nivåer berørt.

ALOHA

Vakuum Kopping

Denne teknikken er populær i russisk- og kinesisk massajse.

Når Vakuum koppene settes på huden, skapes et undertrykk/sug som øker blodgjennomstrømningen til området og løser opp i blokkeringer. Kopping hjelper en
til å slippe muskelspenninger og å løser opp spenninger i vev. I tillegg kan man benytte massasje for å gå enda dypere om det er nødvendig.

Kopping påvirker også lymfesystemet på en postitiv måte samtidig som meridaner og akupunkturpunkter blir stimulert.

Bambus massasje

Det sies at bambus massasje ble utviklet som en type massasje av en terapeut som så et par aper som arbeidet på hverandre. Som om de masserte hverandre med et stykke av bambus.

Det har blitt svært populært de siste årene og har fått bredere popularitet enn selv massasje med varme steiner. Massasjen krever varme bambusrør i forskjellige størrelser - varmet opp til en behagelig temperatur.

Bamboo massasje kan gjøres på mange forskjellige måter kombinert med Thai, Shiatsu, Ayurvedic eller massasje med varme steiner. Disse bambus rørene gir en behagelig, men dyp og med faste trykk smelter bort stivhet. Slike fastetrykk er umulig å nå med hånden, hvorpå bambus lykkes.

Denne massasjen kan gjøres på en veldig avslappende måte, og er utvilsomt  den beste massasjen for sterke massasje elskere som ønsker en massør til å søke dypt press.

Thai bambus massasje spesielt, er mer gunstig ettersom den jobber med energi meridianer og kroppen strekkes. Bamboo kan enkelt fjerne de fleste av energiblokkeringer. Som et resultat vil du være full av energi og føle deg dypt avslappet.

Vår anbefaling for deg er å motta "bambus massasje etter Torf wrap når kroppen er varm og myk og klar for en dyp massasje.

Fotsoneterapi

Kroppen er skapt på en enestående måte slik at hver del er forbundet med andre deler på kroppen via forskjellige kommunikasjonssystemer. Fotsoneterapi er med på å øke denne kommunikasjonen.

Hvert organ i kroppen har en reflekssone på føttene. Hold føttene samlet og de gir et komplett bilde av hele kroppen. Når du stimulerer disse punktene, vil du aktivere de indre organene. Det kan oppleves litt smertefult, noe som tyder på at det er en disharmoni i tilsvarende organ. Fotsoneterapi kan også benyttes diagnostisk.

Etter kort tid med Fotsoneterapi vil smerten i punktene forsvinne. Punktene kan likeledes benyttes for å fjerne smerte andre steder i kroppen. Fotsone kan brukes til å balansere hormonsystemet og kroppens funksjoner.